Preskocit navigáciu

Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou


 Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou
Vo vojenskom výcvikovom priestore Kamenica nad Cirochou začal dňom 9. mája 2011 trebišovský a michalovský mechanizovaný prápor 2. mechanizovanej brigády plniť jednu z najdôležitejších úloh tohto výcvikového roka.
Cieľom uvedeného zamestnania je výcvik strelcov operátorov BVP-1 (bojové vozidlo pechoty) a BPsV (bojové prieskumné vozidlo) a strelcov tankov T- 72, ktorý  je zameraný na vycvičenie uvedených obslúh BVP-1 a BPsV v navádzaní PTRS 9M14M MALJUTKA (protitankové riadené strely) na pevné ciele a streľbu plným kalibrom z tanku T-72. Praktický výcvik je taktiež zameraný na rozšírenie a zdokonalenie návykov a zručností profesionálnych vojakov v streleckej príprave a v obsluhe zbraňových systémov, ktoré sú potrebné k úspešnému vedeniu a zvládnutiu bojovej činnosti.
 
Samotný výcvik, ktorý potrvá do 12. mája 2011 riadia velitelia 22. mechanizovaného práporu Michalovce podplukovník Ľubomír Kochanský a zastupujúci veliteľ 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov major Marián Makay.

 Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou Streľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad CirochouStreľby PTRS a T-72 v Kamenici nad Cirochou

Autor: Sekretariát Vel PS , Foto: 2.mb - Dátum: 11.05.2011
Čítanosť: 14242
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share