Preskocit navigáciu

Funkcionári vrtuľníkového krídla privítali zástupcu veľvyslanca Veľkej Británie


Funkcionári vrtuľníkového krídla privítali zástupcu veľvyslanca Veľkej Británie
Prešovské vrtuľníkové krídlo navštívil minulý týždeň zástupca veľvyslanca Veľkej Británie. Martin Kay spolu s asistentkou Miriam Fajnorovou pricestovali do Prešova vo štvrtok 17. septembra popoludní.
           V Sieni cti ich privítal veliteľ krídla plukovník Róbert Tóth, jeho zástupca podplukovník Peter Fabišík, náčelník štábu podplukovník Pavel Klučerovský a hlavný inžinier podplukovník Erik Kropuch. V úvode predstavil plukovník Tóth vzácnej návšteve v krátkej prezentácii hlavné úlohy útvaru, ako aj jeho históriu, štruktúru či cvičenia. Potom sa už delegácia spolu s funkcionármi presunula do hangáru, kde si pozreli práce na vrtuľníku Mi-17 LPZS aj jeho interiér. Poslednou zastávkou bol simulátor Mi-17 MODER, kde si delegácia vyskúšala výcvik slovenských vojenských pilotov v praxi.
          Stretnutie sa nieslo v priateľskom duchu a výbornej nálade. V závere sa návšteva poďakovala za pripravený program, ústretovosť aj zodpovedanie náročných otázok. 

Funkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného ÍrskaFunkcionári vrtuľníkového krídla privítali veľvyslanca Veľkej Británie a Severného Írska

Autor: por. Michala HALÁSOVÁ , Foto: autor - Dátum: 21.09.2015
Čítanosť: 5727
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share