Preskocit navigáciu

Spoločný obed veliteľa 1. mechanizovanej brigády s predstaviteľmi mesta Topoľčany


Spoločný obed veliteľa 1. mechanizovanej brigády s predstaviteľmi mesta Topoľčany

Veliteľ 1. mechanizovanej brigády (ďalej len „1.mb“) Topoľčany brigádny generál Ivan Balog privítal dnes, 28. januára, na pôde Jaselských kasárni predstaviteľov mesta Topoľčany spolu s ďalšími hosťami.

Rovnako, ako primátorka mesta Topoľčany Alexandra Gieciová, prednostka Okresného úradu Topoľčany Žaneta Bočkay Páleníková, riaditeľ Okresného riaditeľstva policajného zboru Topoľčany plukovník Roman Gaťar, prijali pozvanie aj bývalý veliteľ prvej brigády brigádny generál v.v. Stanislav Petrenec, predseda Zväzu vojakov Topoľčany podplukovník v.v. Ján Poliačik, príslušník Vojenskej polície Topoľčany major Norbert Abrahám a veliteľ práporu logistiky Topoľčany podplukovník Vladimír Palko.

Dôvodom zorganizovania spoločného obedu bolo poďakovanie brigádneho generála Baloga za doterajšiu spoluprácu, ktorá je považovaná aj zo strany štátnej správy a samosprávy na vysokej profesionálnej úrovni. Zároveň vyjadril presvedčenie, že prehlbovanie vzájomnej spolupráce sa bude rozvíjať aj naďalej, ako v oblasti aktivít smerom k verejnosti, tak aj ďalších významných podujatí spojených s pietnymi udalosťami kladenia vencov pri rôznych významných štátnych výročiach.

 



Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 28.01.2020
Čítanosť: 3173
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share