Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Psovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťazili


Psovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťazili

V dňoch od 20. do 24. septembra 2021 sa konal vo Vlkanovej v časti Hronsek v areáli Vojenskej polície šestnásty ročník Majstrovstiev vo výkone psovodov a služobných psov Ministerstva obrany Slovenskej republiky. Súťažilo sa v troch disciplínach - poslušnosť, cviky obrany a vševojsková disciplína.

Svoje sily si zmeralo dokopy sedem psovodov so služobnými psami. Taktické krídlo Sliač reprezentovali dvaja psovodi, Boris Hronec so služobným psom Barnym a Eva Smädová so služobným psom Gerom.

Prvú cenu si odniesla psovodka Eva Smädová so svojim psom v kategórií jednotlivcoch a prvenstvo získala aj v disciplíne poslušnosť. Boris Hronec s sa umiestnil so svojim psom na druhom mieste v kategórií jednotlivcoch. V kategórii družstiev sa už po piaty raz za sebou stali majstrami psovodi taktického krídla Sliač. Gratulujeme našim psovodom.

Vyhodnocovania disciplín a odovzdávania cien sa zúčastnil aj zastupujúci náčelník štábu taktického krídla major Jozef Čenščák, ktorý na záver podujatia s hlavným kynológom MO SR  majorom Jozefom Štulrajterom,, poďakovali všetkým zúčastneným, ktorí sa podieľali na zabezpečení tohtoročných majstrovstiev.


Psovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťaziliPsovodi z Taktického krídla Sliač opäť zvíťazili

Autor: tk Sliač , Foto: Mgr. Martina Černáková, nrtm.Bc. Marek Slebodník - Dátum: 01.10.2021
Čítanosť: 3560
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share