Preskocit navigáciu

Prezentácia Vojenskej polície na verejnosti


Prezentácia Vojenskej polície na verejnosti

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí Vojenská polícia vykonala koncom mája a začiatkom júna 2022 v Materskej škole Trenčín - časť Kubrá, v Základnej škole v Nitre, v 11. brigáde vzdušných síl Nitra, v Základni výcviku a mobilizačného doplňovania v Martine a v Základnej škole v Žarnovici ukážku používanej techniky, ako aj výzbroje a výstroje vojenských policajtov a dynamické kynologické ukážky. Deti i zamestnanci mali možnosť dozvedieť sa bližšie informácie o práci Vojenskej polície, mohli si tiež dať odobrať daktyloskopické odtlačky rúk od kriminalistického technika.

Dňa 28. mája 2022 Vojenská polícia vykonala ukážky policajnej techniky pri príležitosti Dňa obce v Trenčianskom Jastrabí a v meste Prievidza sa Vojenská polícia prezentovala dynamickou ukážkou v rámci Dňa s ozbrojenými zložkami.


Prezentácia Vojenskej polície na verejnostiPrezentácia Vojenskej polície na verejnostiPrezentácia Vojenskej polície na verejnostiPrezentácia Vojenskej polície na verejnostiPrezentácia Vojenskej polície na verejnostiPrezentácia Vojenskej polície na verejnosti

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 10.06.2022
Čítanosť: 4711
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share